Wat anderen zeggen

Sharoepa heeft mij geholpen met mijn hulpvraag door middel van hypnose. Ik heb zelf al verschillende therapieën gehad alleen bleef dit een onopgelost gevoel. De hypnose vond ik zelf heel spannend, maar Sharoepa heeft mij gerustgesteld en “doorheen “begeleid. Voor de hypnose een fijn gesprek gevoerd waardoor ik er heel prettig doorheen ging. Door mee te denken en de juiste vragen te stellen heb ik geen moment getwijfeld om de hypnose aan te gaan. Mijn hulpvraag is opgelost en ik voel meer ruimte voor nieuwe ervaringen. Ik heb erna nog contact gehad over het verloop. Dit vond ik prettig omdat ik met mijn vragen na de sessies nog bij haar terecht kon. Dank je wel voor deze mooie ervaring

Raeesa

Sharoepa heeft mijn dochter begeleid om haar angsten op school te overwinnen en in haar kracht te zetten. Ik zag mijn dochter iedere sessie weer meer in haar kracht staan, beter voor haarzelf opkomen en niet meer bang zijn om te zeggen wat ze voelt. ze durft weer voor haarzelf te staan en verder te ontwikkelen. Sharoepa heeft ons gezin ook begeleid om meer nader tot elkaar te komen. 

Dank je wel voor je persoonlijke begeleiding en betrokkenheid wanneer we ook belden.

Yvonne

Ik heb de hypnotherapie gestart met een negatief zelfbeeld (faalangst, niet voelen, burn-out klachten). De gesprekken en hypnose sessies voelden heel veilig waardoor ik mij kon overgeven om mezelf te helen. Uit de eerste gesprekken kwam veel oude trauma’s uit mijn jeugd en inzicht dat de oorzaak van mijn angsten heel diep geworteld zat. Dankzij de begeleiding van Sharoepa heb ik in de hypnose sessies naar mijn kern kunnen gaan en ruimte gemaakt om met vertrouwen nieuwe wegen te bewandelen zonder angsten en uit mijn comfort zone. Ik heb nog een weg te gaan, maar wat een verandering sinds de eerste sessie. Het mooie en unieke aan de sessies van Sharoepa is de creatieve vorm van de therapie, van hypnose naar diepe gesprekken naar familie opstellingen naar de diepere lagen en verschillende delen in mezelf (de criticus, pleaser) naar onderzoek naar de innerlijke conflicten, tijdlijn en moodboard maken van mijn toekomstige zelf en ook meditatie en visualisatie. Ik heb het als een mooie transformatie periode ervaren.

Bernadette

Sharoepa heeft mijn twee kinderen begeleid. De kinderen voelden zich veilig en prettig bij haar. Ze geeft op een intuïtieve en creatieve manier haar sessies, waarbij ze aansluit bij de behoefte en interesses van mijn kinderen. Hierdoor vonden de kinderen het fijn en stonden ze open voor de coaching & therapie sessies

Nirai

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?